Tandvårdsteamet

Praktikertjänst logotyp
Kundnöjdhet 4.6 av 5
4.6/5

Vi är en komplett tandklinik

Behandlingar

Som vi utför kan du läsa om nedan. 

Tandvårdsteamet

Vid undersökningen kommer vi att göra en grundlig undersökning av dina tänder och tandkött, kartlägga eventuella befintliga fyllningar, kronor, fixturer etc. Vi kommer att ta de röntgenbilder vi behöver för att skapa oss en bild över ditt nuvarande munhålestatus.

En annan viktig del i undersökningen är att vi screenar för allvarliga tillstånd som kan uppstå i munnen och munslemhinnan som exempelvis oral cancer och slemhinnesjukdomar.
Vi uppmuntrar våra patienter att öppet diskutera sina tandvårdsfrågor och förväntningar med oss. Ditt tandläkarbesök är ett bra tillfälle att fråga din tandläkare om eventuella tandbehandlingar, problem eller frågor du kan ha. Under ditt besök kommer din tandläkare att diskutera din personliga behandlingsplan.
Om du är nervös inför behandlingen, eller har haft några tidigare svårigheter med tandvårdsbehandling, uppmanar vi dig att meddela oss detta vid ditt besök. Vi strävar efter att skapa en vänlig och avkopplande miljö för att hjälpa till att leverera en positiv tandläkarupplevelse för alla våra patienter.

Tandvård

Allmän tandvård

Vi utför alla typer av allmäntandvård som inkluderar bland annat förebyggande vård, kariesbehandling, tandutdragningar och rotbehandlingar. Vi hjälper också dig att ersätta tänder i tandluckor med exempelvis broar, implantat eller proteser.

Tandlossning

Tandlossning

Lider du av tandlossning? Tandlossningssjukdom är en folksjukdom i Sverige. Vår tandhygienist, Ulrika Jäger, har mångårig erfarenhet inom området och har jobbat på specialistavdelningen för parodontologi. Tillsammans kan vi hjälpa dig att behandla sjukdomen.

Tandreglering

Tandreglering

För att slippa den klassiska tandställningen erbjuder vi Invisalign som är en nästintill osynlig tandställning. Invisalign rätar ut dina tänder med hjälp av en skräddarsydd serie av skenor skapade för dig.

Estetisk tandvård

Estetisk tandvård

Är du inte nöjd med hur dina tänder ser ut och letar efter hur du kan rätta till ditt leende? Vi erbjuder allt ifrån estetiska kompositfyllningar, skalfasader, porslinskronor, tandblekning och tandreglering.

Tandimplantat

Implantat-behandling

Vid förlust av en eller flera tänder kan man ersätta dessa med tandimplantat som opereras in i käkbenet. Vi utför hela behandlingen på kliniken. Vi arbetar med systemet STRAUMANN, som är världsledande på marknaden inom tandimplantat. 

Bettskena

Bettskenor

Lider du av huvudvärk eller käkledsbesvär? Ibland kan du bli hjälpt av en bettfysiologisk behandling. Behandlingen kan bestå i en bettskena som är individuellt anpassad och som man sover med på nätterna. I vissa fall behövs även en bettinslipning eller en större bettrehabilitering för att få en bra balans och funktion i bettet

Tandblekning

Tandblekningar

På vår klinik utför vi tandblekning med individuellt anpassade skenor som är ett bra, säkert och kostnadseffektivt sätt. Du kan själv anpassa hur mycket/lite du vill bleka och vilka tänder som kanske behöver blekas lite mer än andra.

Oral kirurgi

Kirurgi

Ibland är man i behov av en kirurgisk behandling. Vi har mångårig erfarenhet inom kirurgisk behandling. Vi erbjuder visdomstandkirurgi, apikal kirurgi, parodontal kirurgi mot tandlossning och implantatkirurgi.

Några ord från vår patienter

5/5
Bra tandläkare och tandhygienister.
Kerstin Wiberg
Paatient
5/5
Numera behöver jag inte känna någon som helst oro över att gå till tandläkaren/tandhygienisten och man får proffsig behandling.
Evy W
Patient
5/5
De jobbar bra och snabbt.
صحتك رسمالك
Patient

Vi vill önska dig varmt välkommen

Vi är självklart anslutna  till försäkringskassan likt offentliga kliniker och ditt högkostnadsskydd följer med dig.

Vi välkomnar dig som patient i en trivsam miljö, vårt mål är att du ska ha ett vackert leende livet ut!

Kontakta oss